Jullie huwelijksfotograaf

Ik ben Dieter, huwelijksfotograaf uit Hofstade. Ik hou van katten, koffie, piano spelen en auto's. Maar bovenal hou ik van beelden maken. Sinds 2010 bestaat een groot deel van mijn beroepsleven uit het maken van trouwfoto’s in heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Na mijn opleiding aan de filmschool werd ik zelfstandig cameraman voor verschillende productiehuizen en TV stations. Daarnaast begon ik ook als freelance fotograaf voor magazines, bedrijven en communicatiebureaus te fotograferen. In 2010 startte ik Mijntrouwfoto.be op. Ondertussen zijn we meer dan 10 jaar ervaring verder en heb ik honderden gelukkige koppels in mijn portfolio.

Beelden maken is voor mij meer dan een passie. Het is als vliegen voor een vogel. Vanzelfsprekend.

Huwelijksfotograaf Dieter Verbeeck 04

GOOD VIBES! THANK YOU!

De perfecte huwelijksfotograaf vinden is niet gemakkelijk. Niet alleen jullie trouwfoto's moeten jullie verwachtingen overstijgen, maar het hele plaatje van a tot z. Een goede 'klik' hebben met de trouwfotograaf en jullie goed voelen is daarom minstens zo belangrijk! Aan Awards of prijzen winnen hecht ik niet zo veel belang. De grootste erkenning voor mij, zijn de talrijke koppels die ik gelukkig mocht maken en een volle agenda voor het volgende jaar. Lees dus gerust de vele echte reviews die happy newly-weds achterlieten op Google, Facebook en op mijn website.

Dat ik jullie vertrouwen verdien is voor mij het grootste compliment!

CURRICULUM VITAE IN 50 SECONDEN

Great moments - Great Pictures. Het is niet voor niets één van mijn slogans. Beelden maken is mijn ding wel. Een CV of bio schrijven blijf ik daarentegen een vervelende taak vinden. Ik heb een hekel aan zelfverheerlijking, maar ik begrijp wel dat jullie nieuwsgierig zijn naar wie de huwelijksfotograaf van jullie huwelijksfeest wordt. 50 seconds. That will do.

TIPS VOOR ORIGINELE TROUWFOTO'S

Met veel zorg en liefde plannen jullie het feest van jullie leven. De perfecte huwelijksfotograaf is dan ook onmisbaar. Een goede trouwfotograaf doet zoveel meer dan zomaar trouwfoto’s maken. Compositie, licht, gevoel voor esthetiek en timing voor het juiste moment zijn belangrijk. Maar nog belangrijker zijn ideeën en creativiteit. Foto’s moeten een verhaal vertellen. Jullie verhaal. Enkel zo krijg je originele trouwfoto's. Mijn stijl? Nette beelden, strakke kaders, schilderijtjes. Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.

10 Tips voor originele trouwfoto's:

TIPS VOOR SPONTANE TROUWFOTO'S

Wie wil er geen spontane trouwfoto's hebben? Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Niets is erger dan trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de fotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Véél liefde.

5 Tips voor spontane trouwfoto's:

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN DE PERS

Met meer dan 10 jaar ervaring is Mijntrouwfoto.be een vaste waarde geworden in de huwelijksfotografie. Ik heb ondertussen een breed netwerk uitgebouwd en werk met verschillende weddingplanners samen. Regelmatig krijg ik als huwelijksfotograaf verschillende vragen uit verschillende hoeken: van kledingketens zoals C&A tot de klassiek gedrukte pers. Deze keer was het blad Feeling aan de beurt.

NOMINATIE BRUIDSFOTO AWARD 2014

Zoals ik al eerder vermeldde, ben ik niet echt een award of prijzenjager. Maar ik was toch bijzonder vereerd toen ik vernam dat Mijntrouwfoto.be door een internationale vakjury genomineerd werd voor de Bruidsfoto Award van 2014. Het toonaangevende vakmagazine Bruid & Bruidegom organiseerde de Bruidsfoto Award voor de negende keer en ik nam met Mijntrouwfoto.be voor de eerste (en laatste) keer deel aan deze prestigieuze competitieMisschien laat ik me ooit nog wel eens verleiden om mee te doen.

EXCLUSIEVE TROUWALBUMS

Jullie uniek verhaal begint bij fantastische foto's, maar deze huwelijksfotograaf zorgt ervoor dat het daar zeker niet bij eindigt. Willen jullie een exclusief trouwalbum laten maken? Geen probleem! Op mijn website vinden jullie professionele trouwalbums in verschillende uitvoeringen. Deze luxe trouwalbums zijn de ambassadeur van jullie huwelijk en van mijn artistiek werk. Ik maak ze met veel zorg en liefde en kan met gepaste trots zeggen dat ze bij de absolute top horen!

BELANGRIJK: DE JUISTE MAKE-UP ARTIST

Bij elk kennismakingsgesprek krijg ik als huwelijksfotograaf de vraag: "Ken je nog een goede make-up artist?" Als professioneel fotograaf weet ik hoe belangrijk make-up is. Zeker op de belangrijkste dag van je leven wil je er als bruid perfect uitzien. Ik ben dan ook heel blij dat ik al meer dan 10 jaar beroep mag doen op de zin voor perfectie van Elke Willemen. Als gewezen senior make-up artist bij MAC mag je er prat op gaan dat je er met haar talent picture perfect uitziet op jullie grote dag.

Er ligt een boek van Elke in de boekenwinkel! Hoe cool is dat?