Jullie huwelijksfotograaf

Ik ben Dieter, huwelijksfotograaf uit Hofstade. Sinds 2010 bestaat een groot deel van mijn beroepsleven uit het maken van trouwfoto’s in heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Na mijn opleiding aan de filmschool werd ik zelfstandig cameraman voor verschillende productiehuizen en TV stations. Daarnaast begon ik ook als freelance fotograaf voor magazines, bedrijven en communicatiebureaus te werken. In 2010 startte ik Mijntrouwfoto.be op. In 2014 werd ik genomineerd voor de Bruidsfoto Award.

Beelden maken is voor mij meer dan een passie. Het is als vliegen voor een vogel. Vanzelfsprekend.

Huwelijksfotograaf Dieter Verbeeck 04

CURRICULUM VITAE IN 50 SECONDEN

Geen woorden maar beelden. Het is niet voor niets één van de slogans van Mijntrouwfoto.be. Een CV of bio schrijven blijft een vervelende taak. Maar iedereen wil wel graag weten wie er achter de camera staat. 50 seconds. That will do.

Huwelijksfotograaf Maakt Originele Trouwfoto

ORGINELE TROUWFOTO'S

Met veel zorg en liefde plannen jullie het feest van jullie leven. De juiste huwelijksfotograaf is dan ook onmisbaar. Want een goede trouwfotograaf doet zoveel meer dan zomaar trouwfoto’s maken. Compositie, licht, gevoel voor esthetiek en timing voor het juiste moment zijn belangrijk. Maar nog belangrijker zijn ideeën en creativiteit. Foto’s moeten een verhaal vertellen. Jullie verhaal. Als fotograaf gaat het er niet enkel om dat je belangrijke momenten vastlegt, maar vooral hoe je ze vastlegt. Ik maak beelden, geen foto’s. Voor mij persoonlijk zijn de volgende woorden héél belangrijk als ik een huwelijk fotografeer: spontaan, speels, intiem, filmisch, details & emoties.

10 Tips voor originele trouwfoto's:

Huwelijksfotograaf Maakt Spontane Trouwfoto

SPONTANE TROUWFOTO'S MET EEN TWIST

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Niets is erger dan trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

5 Tips voor spontane trouwfoto's:

Logo Bruidsfoto Award 2014

NOMINATIE BRUIDSFOTO AWARD 2014

Het is geen geheim dat ik als huwelijksfotograaf de absolute top ambieer. Ik was dan ook bijzonder vereerd toen ik vernam dat Mijntrouwfoto.be door een internationale vakjury genomineerd werd voor de Bruidsfoto Award van 2014. Het toonaangevende vakmagazine Bruid & Bruidegom organiseerde de BRUIDSFOTO AWARD voor de negende keer en ik nam met Mijntrouwfoto.be voor de eerste (en laatste) keer deel aan deze prestigieuze competitie.

Elke Willemen H

DE JUISTE MAKE-UP ARTIST

Vaak krijg je als huwelijksfotograaf de vraag: "Ken je nog een goede make-up artist?" Als professioneel fotograaf weet ik hoe belangrijk make-up is. Zeker op de belangrijkste dag van je leven wil je als bruid de zekerheid hebben dat je make-up perfect is. Ik ben er dan ook maar wat fier op dat ik al meer dan 15 jaar beroep mag doen op de creativiteit, uitmuntendheid en zin voor perfectie van Elke Willemen. Als gewezen senior make-up artist bij MAC mag je er prat op gaan dat je er met haar talent picture perfect uitziet op jullie grote dag.