Award winning huwelijksfotograaf

Welke huwelijksfotograaf vindt het niet leuk om award winning voor haar of zijn naam te kunnen zetten? Zelden doe ik mee met fotowedstrijden omdat ze meestal ver van onpartijdig zijn. Bijna altijd zit er een commercieel addertje onder het gras, of moet je op de één of andere manier 'lidgeld' betalen en koop je dus eigenlijk een label. Maar het Nederlandse magazine Bruid & Bruidegom is daarin een uitzondering. Elk jaar organiseert dit magazine de Bruidsfoto Awards. Eén van de weinige vrije (en onpartijdige) fotowedstrijden voor huwelijksfotografen.

METEEN GENOMINEERD

Mijntrouwfoto.be nam in 2014 voor het eerst (en ook voor het laatst) deel aan de wedstrijd en werd door een internationale vakjury genomineerd in de categorie 'Bruid'. Het toonaangevende vakmagazine Bruid & Bruidegom organiseerde de BRUIDSFOTO AWARD in 2014 voor de negende keer.

2400 INZENDINGEN 

Het plezierde me enorm dat mijn eerste deelname meteen verzilverd werd met een nominatie. Met mijn foto ‘Little Secret’ maakte ik kans op een award in de categorie ‘BRUID’. Mijn foto werd daarvoor geselecteerd uit meer dan 2400 professionele inzendingen.

Benieuwd naar mijn andere huwelijksfoto's? Kom gerust wat inspiratie op doen.