Luxe Trouwalbums

Luxe Trouwalbums 01

HERBELEEF JULLIE MOOISTE DAG

Meer dan 9 op de 10 koppels kiezen voor een trouwalbum en daar zijn veel goede redenen voor:

 • Jullie verhaal herbeleven in een trouwalbum is zoals een 2de keer jullie huwelijksfeest overdoen. 
 • Een album kan je voelen. Het is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie grote dag.
 • Sterke emoties in een fysiek album zijn een compleet andere belevenis dan op een scherm.
 • Het leest als een stripverhaal. De losstaande beelden worden een nieuw geheel, met onderlinge dialoog. Jullie herbeleven jullie dag als een film.
Signature Edition Luxe Trouwalbums Met Foto Op Glas 001

TASTBAAR EN PERSOONLIJK

Jullie piece of art

Elke dag zien we zoveel beelden op zoveel verschillende schermen waardoor foto's op een beeldscherm nog maar weinig indruk maken. Maar jullie album is persoonlijk en fysiek. Een op maat gemaakt kunstwerk. Uniek op de wereld. Het is jullie piece of art. Er is dan ook niemand die twijfelt aan de meerwaarde van een trouwalbum.

 • Een trouwalbum is de beste ambassadeur van jullie huwelijk.
 • Het is jullie ultieme kunstwerk als aandenken aan jullie grote dag
 • De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be overstijgen de hoogste standaards en zijn enkel via professionele leveranciers te verkrijgen.
 • Deze exclusieve trouwalbums zijn indrukwekkend en decoratief in elke huiskamer.
Velvet Vibes Luxe Trouwalbums 007

TIJDLOZE TELE-TIJDMACHINE

Denk aan de toekomst, koester jullie verleden

Een trouwalbum is tijdloos. In deze snel veranderende digitale wereld zien we alle soorten beelddragers snel vervangen worden door nieuwe (en betere) manieren om beelden te bekijken en te delen. Toch bestaan boeken en albums al honderden jaren en zullen ze waarschijnlijk nog lang blijven bestaan. Niemand weet op welke manier jullie kleinkinderen in de toekomst beelden gaan bekijken. Maar één ding is wel zeker: ze zullen net als jullie nog lang van deze trouwalbums genieten.

TIP: In een pakket zijn de albums niet alleen voordeliger, maar hebben jullie ook voorrang bij het afwerken van jullie trouwalbum.

Luxe Trouwalbums Kleurkeuze 01

ONTWERP OP MAAT  

Voorontwerp – Inkijken – Aanpassen - Maken

Jullie droomfeest werd met de grootste zorg voorbereid en zo wordt jullie exclusief trouwalbum ontworpen met dezelfde zorg en oog voor detail. Maar om toch zeker te zijn dat het helemaal perfect is, wordt het ontwerp eerst via een link naar jullie gemaild. Dit ontwerp kunnen jullie dan rustig inkijken en naar jullie persoonlijke voorkeur laten aanpassen voordat de definitieve versie naar het atelier gestuurd wordt. Er gaan dus een paar versies heen en weer voor jullie album gemaakt wordt. Zo zijn we zeker dat jullie trouwalbum helemaal naar jullie wens is.

Willen jullie weten welke kleuren bij jullie het best passen?

Velvet Vibes Luxe Trouwalbums 015

HANDGEMAAKTE TROUWALBUMS

Puur vakmanschap

 • Hoogwaardige en duurzame materialen voor generatielange herinneringen
 • Naadloos openvallende bladen dankzij lay-flat techniek
 • Foto’s over de hele breedte op professioneel fotopapier
 • Keuze uit 2 papiersoorten Fuji Professional Silk of Fuji Pearl Metallic
 • Extra dikke (harde) bladen - 3mm)
 • Tot 35 bladen (70 bladzijden - ongeveer 140 foto's)
 • Een luxe albumbox in exact dezelfde uitvoering als jullie album
 • Uitvoerige kleurkeuze voor zowel binnen- als buitenkant van jullie trouwalbum en box
 • Laser gravering of diepdruk van jullie namen en/of datum
 • Laser gravering of diepdruk van jullie gepersonaliseerd logo
Leder Trouwalbums Met Diepdruk 01

I LOVE DETAILS

Personaliseer jullie album en diepdruk jullie eigen logo

Persoonlijk hou ik van details. De kleine dingen die de verwachtingen overstijgen. Veel koppels hebben hun eigen favoriete lettertype of logo. Ze gebruiken het logo voor uitnodigen, menukaartjes, bedankkaartjes, gastenboek of zelfs hun (tijdelijke) trouwwebsite. Waarom zouden jullie het dan niet gebruiken voor jullie luxueuze trouwalbum? Het is simpel: mail een pdf-versie van jullie logo. Met dit logo wordt een metalen stempel gemaakt die met de juiste hitte en druk voor een perfecte diepdruk in het leder zorgt. Voor het maken van deze stempel wordt een eenmalige prijs van 120 euro aangerekend. Ongeacht het aantal trouwalbums dat jullie besteld hebben.

Signature Edition Luxe Trouwalbums Extra Groot 006

UNIEKE DETAILS

Graveer jullie eigen logo van klein tot groot

Voor de Signature EditionVelvet VibesLuxe Leder en Lovely Linnen reeks is laser gravering ook mogelijk. Jullie favoriete lettertype of logo wordt computergestuurd met de laser in de stof gebrand (laser gravering). Dit geeft jullie trouwalbum een heel persoonlijke en exclusieve uitstraling. Dit kan van heel klein tot bijna de volledige cover van jullie album. Voor deze techniek is enkel een pdf-versie van jullie logo nodig en wordt een eenmalige maakprijs van 90 euro aangerekend. Ongeacht het aantal albums dat jullie besteld hebben.

Bekijk hier de nieuwe Signature Editions trouwalbums:

Velvet Vibes Luxe Trouwalbums 003

DE LUXE ALBUMBOX

Afwerking kent geen grenzen

Elk trouwalbum krijgt een op maat gemaakte luxe albumbox. Zo zijn jullie kostbaarste herinneringen beschermd voor het leven. Deze albumbox krijgt exact dezelfde afwerking als jullie trouwalbum: van dezelfde kleuren en materialen tot en met de personalisering met logo of namen. Dit zijn maar enkele van de vele kwaliteiten die van jullie trouwalbum iets heel bijzonders maakt. De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be worden met de hoogste zorg en nieuwste technologieën gemaakt en horen daardoor bij de top van wat er op de huidige markt te vinden is.

Little Love Books 003

LITTLE LOVE BOOKS

Dezelfde grote emoties in een kleiner formaat

Ouderboekjes of Little Love Books zijn erg populair. Vanwaar komt deze trend? Veel familieleden en vrienden hebben graag een persoonlijke herinnering aan jullie grote dag. Daarom zijn Little Love Books hét ideale cadeau om jullie ouders en getuigen mee in de bloemetjes te zetten. Alleen al maar omdat ze er exact hetzelfde uitzien als jullie groot album. Bovendien komen ze eveneens in dezelfde albumbox. Beschikbaar in de Signature Edition, Velvet VibesLuxe Leder, of Lovely Linnen uitvoering.

TIP: Verras je familie en vrienden en bestel ze voor de feestdagen!

PERSONAL WALL ART

Grote momenten verdienen een groot formaat

Een uitvergroting van jullie trouwfoto is samen met jullie trouwalbum één van de weinige tastbare herinneringen van jullie huwelijksfeest. Zo'n uitvergroting van een foto is niet alleen decoratief maar straalt ook iets chique en artistiek uit. Zeker als het thema persoonlijk is. Het is een echte eye-catcher in jullie interieur die jullie meteen terug brengt naar die onvergetelijke dag!