Trouwalbums

015 Luxe Trouwalbums

HERBELEEF JULLIE MOOISTE DAG

Meer dan 9 op de 10 koppels kiezen voor een trouwalbum en daar zijn veel goede redenen voor:

 • Jullie verhaal herbeleven in een trouwalbum is zoals een 2de keer jullie huwelijksfeest overdoen. 
 • Een album kan je voelen. Het is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie grote dag.
 • Sterke emoties op grote fotoplaten zijn een compleet andere belevenis dan op een scherm.
 • De losstaande beelden worden een nieuw geheel, met onderlinge dialoog. Het leest als een stripverhaal, jullie herbeleven jullie dag als een film.
Swarovski Luxe Trouwalbums 004

TASTBAAR EN PERSOONLIJK

Jullie piece of art

Elke dag zien we zoveel beelden op zoveel verschillende schermen waardoor foto's op een beeldscherm nog maar weinig indruk maken. Maar jullie album is persoonlijk en fysiek. Een op maat gemaakt kunstwerk. Uniek op de wereld. Het is jullie piece of art. Er is dan ook niemand die twijfelt aan de meerwaarde van een trouwalbum.

 • Een trouwalbum is de beste ambassadeur van jullie huwelijk.
 • Het is jullie ultieme kunstwerk als aandenken aan jullie grote dag
 • De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be overstijgen de hoogste standaards en zijn enkel via professionele leveranciers te verkrijgen.
 • Deze exclusieve trouwalbums zijn indrukwekkend en decoratief in elke huiskamer.
Velvet Vibes Luxe Trouwalbums 007

TIJDLOZE TELE-TIJDMACHINE

Denk aan de toekomst, koester jullie verleden

Een trouwalbum is tijdloos. In deze snel veranderende digitale wereld zien we alle soorten beelddragers snel vervangen worden door nieuwe (en betere) manieren om beelden te bekijken en te delen. Toch bestaan boeken en albums al honderden jaren en zullen ze waarschijnlijk nog lang blijven bestaan. Niemand weet op welke manier jullie kleinkinderen in de toekomst beelden gaan bekijken. Maar één ding is wel zeker: ze zullen net als jullie nog lang van deze trouwalbums genieten.

TIP: In een pakket zijn de albums niet alleen voordeliger, maar hebben jullie ook voorrang bij het maken van jullie trouwalbum.

001 Luxe Trouwalbums Kleurkeuze

ONTWERP OP MAAT  

Voorontwerp – Inkijken – Aanpassen - Maken

Jullie droomfeest werd met de grootste zorg voorbereid en zo wordt jullie exclusief trouwalbum ontworpen met dezelfde zorg en oog voor detail. Maar om toch zeker te zijn dat het helemaal perfect is, wordt het voorontwerp eerst via een link naar jullie gemaild. Dit voorontwerp kunnen jullie dan rustig inkijken en naar jullie persoonlijke voorkeur laten aanpassen voordat het definitieve ontwerp naar het atelier gestuurd wordt. Er gaan dus een paar versies heen en weer voor jullie album gemaakt wordt. Zo zijn we zeker dat jullie trouwalbum helemaal naar jullie wens is.

Luxe Leder Trouwalbums 005

HANDGEMAAKTE TROUWALBUMS

Puur vakmanschap

 • Hoogwaardige en duurzame materialen voor generatielange herinneringen
 • Naadloos openvallende bladen dankzij lay-flat techniek
 • Foto’s over de hele breedte op professioneel fotopapier
 • Keuze uit 2 papiersoorten Fuji Professional Silk of Fuji Pearl Metallic
 • Extra dikke fotoplaten (3mm)
 • Tot 30 platen dik (60 bladzijden - ongeveer 200 foto's)
 • Een luxe albumbox in exact dezelfde uitvoering als jullie album
 • Uitvoerige kleurkeuze voor zowel binnen- als buitenkant van jullie trouwalbum en box
 • Jullie namen in diepdruk eventueel gevuld met zilver of goudkleurige inleg
 • Diepdruk of laser etching van jullie gepersonaliseerd logo
009 Leder Trouwalbums Met Diepdruk

I LOVE DETAILS

Personaliseren heeft een nieuwe betekenis: diepdruk jullie eigen logo

Persoonlijk hou ik van details. De kleine dingen die de verwachtingen overstijgen. Veel koppels hebben hun eigen favoriete lettertype of logo. Ze gebruiken dit voor menukaartjes, uitnodigen, tafelindelingen en zoveel meer. Waarom het dan niet gebruiken voor jullie luxe leder trouwalbum? Het is simpel: mail het (vectorieel) bestand van jullie logo en het atelier van Mijntrouwfoto.be maakt een metalen stempel van jullie logo. Deze stempel gebruiken we voor de diepdruk van jullie logo op alle covers van jullie luxe leder trouwalbums en albumboxen. Voor zo'n stempel wordt een eenmalige maakprijs van 90 euro aangerekend. Ongeacht het aantal albums dat jullie besteld hebben.

Velvet Vibes Luxe Trouwalbums 004

UNIEKE DETAILS

Een uniek feest vraagt een uniek trouwalbum: graveer jullie eigen logo

Voor de Velvet Vibes en de Lovely Linnen reeks wordt een andere techniek gebruikt dan diepdruk bij de lederen albums: laser gravering. Het principe is hetzelfde, jullie favoriete lettertype of logo wordt computergestuurd met de laser in de stof gebrand. Dit geeft jullie album een heel persoonlijke en exclusieve uitstraling. Voor deze techniek hebben we een pdf-versie van jullie logo nodig en wordt een eenmalige maakprijs van 70 euro aangerekend. Ongeacht het aantal albums dat jullie besteld hebben.

Bekijk hier de nieuwe Velvet Vibes trouwalbums:

Swarovski Luxe Trouwalbums 002

DE LUXE ALBUMBOX

Afwerking kent geen grenzen

Elk trouwalbum krijgt een op maat gemaakte luxe albumbox. Zo zijn jullie kostbaarste herinneringen beschermd voor het leven. Deze albumbox krijgt exact dezelfde afwerking als jullie trouwalbum: van dezelfde kleuren en materialen tot en met de diepdruk van jullie logo of namen. En indien gewenst kan deze diepdruk kosteloos opgevuld worden met zilver of goudkleurige inleg. Dit zijn maar enkele van de vele kwaliteiten die van jullie trouwalbum iets heel bijzonders maakt. De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be worden met de hoogste zorg en nieuwste technologieën gemaakt en horen daardoor bij de top van wat er op de huidige markt te vinden is.

Little Love Books 003

LITTLE LOVE BOOKS

Dezelfde grote emoties in een kleiner formaat

Ouderboekjes of Little Love Books zijn erg populair. Vanwaar komt deze trend? Veel familieleden en vrienden hebben graag een persoonlijke herinnering aan jullie grote dag. Daarom zijn Little Love Books hét ideale cadeau om jullie ouders en getuigen mee in de bloemetjes te zetten. Alleen al maar omdat ze er exact hetzelfde uitzien als jullie groot album. Bovendien komen ze eveneens in dezelfde albumbox. Beschikbaar in de Luxe Leder de Velvet Vibes of de Lovely Linnen uitvoering.

TIP: Verras je familie en vrienden en bestel ze voor de feestdagen!