068

Herbeleef jullie geweldige dag

Meer dan 9 op de 10 koppels kiezen voor een trouwalbum en daar zijn veel goede redenen voor:

  • Een album is een fysiek iets. Het is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie grote dag.
  • Jullie verhaal en fantastische momenten herbeleven in een stijlvol album is zoals een 2de keer jullie huwelijksfeest overdoen. 
  • Sterke emoties op echt fotopapier zijn een compleet andere belevenis dan op een scherm.
  • De losstaande beelden worden een nieuw geheel, met onderlinge dialoog. Het leest als een stripverhaal, jullie herbeleven jullie verhaal als een film.
  • De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be overstijgen de hoogste standaards.
086

Een tijdloze tele-tijdmachine

Een trouwalbum is tijdloos. In deze snel veranderende digitale wereld zien we alle soorten beelddragers snel vervangen worden door nieuwe (en betere) manieren om beelden te bekijken en te delen. Maar boeken en albums bestaan al honderden jaren en zullen waarschijnlijk nog lang blijven bestaan. Wie weet op welke manier jullie kleinkinderen beelden gaan bekijken? Maar is het niet geweldig dat ze op dezelfde manier van jullie trouwalbum zullen genieten.

096

Ontwerp op maat: helemaal naar jullie wensen. 

Voorontwerp – Inkijken – Aanpassen - Maken

Jullie trouwalbum wordt ontworpen met de grootste zorg, in lijn met de stijl van jullie huwelijksfeest. Maar om toch zeker te zijn dat het helemaal perfect is, wordt het voorontwerp eerst in lage resolutie naar jullie gemaild. Dit voorontwerp (in pdf bestand) kunnen jullie dan rustig inkijken en naar wensen laten aanpassen voordat het definitieve ontwerp naar het atelier gestuurd wordt. Zo zijn we zeker dat jullie trouwalbum exact is wat jullie in gedachten hebben.

057 B

Handgemaakte albums:

vakmanschap tot in de kleinste details

  • Hoogwaardige en duurzame materialen voor generatielange herinneringen.
  • Naadloos openvallende bladen met echt fotopapier en foto’s over de gehele breedte.
  • Extra dikke bladen (3mm), uitvoerige kleurkeuze voor zowel binnen- als buitenkant van jullie trouwalbum. 
  • Jullie namen in diepdruk al dan niet gevuld met gouden of zilveren inleg. 
  • Jullie logo in diepdruk op de lederen cover met een gepersonaliseerde stempel.

Het zijn maar enkele van de vele kwaliteiten die van jullie trouwalbum iets heel bijzonders maakt. De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be horen bij de top van wat er op dit moment technisch mogelijk is.


117

Unieke albumbox

Afwerking kent geen grenzenElk trouwalbum krijgt een op maat gemaakte albumbox. Zo zijn jullie kostbaarste herinneringen beschermt voor het leven. Deze albumbox krijgt exact dezelfde afwerking als jullie album: van dezelfde kleuren en materialen tot en met de diepdruk van jullie logo of namen.