Trouwalbums

068 Luxe Trouwalbums

HERBELEEF JULLIE MOOISTE DAG

Meer dan 9 op de 10 koppels kiezen voor een trouwalbum en daar zijn veel goede redenen voor:

 • Een album kan je voelen. Het is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie grote dag.
 • Jullie verhaal en fantastische momenten herbeleven in een stijlvol album is zoals een 2de keer jullie huwelijksfeest overdoen. 
 • Sterke emoties op echt fotopapier zijn een compleet andere belevenis dan op een scherm.
 • De losstaande beelden worden een nieuw geheel, met onderlinge dialoog. Het leest als een stripverhaal, jullie herbeleven jullie verhaal als een film.
 • De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be overstijgen de hoogste standaards.
085 Luxe Leder Trouwalbums

TIJDLOZE TELE-TIJDMACHINE

Denk aan de toekomst, koester jullie verleden

Een trouwalbum is tijdloos. In deze snel veranderende digitale wereld zien we alle soorten beelddragers snel vervangen worden door nieuwe (en betere) manieren om beelden te bekijken en te delen. Maar boeken en albums bestaan al honderden jaren en zullen waarschijnlijk nog lang blijven bestaan. Wie weet op welke manier jullie kleinkinderen beelden gaan bekijken? Maar is het niet geweldig dat ze op dezelfde manier van jullie trouwalbum zullen genieten.

TIP: In een pakket zijn de albums niet alleen voordeliger, maar hebben jullie ook voorrang bij het maken van jullie trouwalbum.

096 Uitgebreide Kleurkeuze Trouwalbums

ONTWERP OP MAAT: HELEMAAL NAAR JULLIE WENSEN 

Voorontwerp – Inkijken – Aanpassen - Maken

Jullie luxe trouwalbum wordt ontworpen met de grootste zorg, in lijn met de stijl van jullie huwelijksfeest. Maar om toch zeker te zijn dat het helemaal perfect is, wordt het voorontwerp eerst in lage resolutie naar jullie gemaild. Dit voorontwerp (in pdf bestand) kunnen jullie dan rustig inkijken en naar wensen laten aanpassen voordat het definitieve ontwerp naar het atelier gestuurd wordt. Er gaan dus een paar versies heen en weer voor jullie album gemaakt wordt. Maar zo zijn we zeker dat jullie trouwalbum exact is wat jullie wensen.

113 Luxe Leder Trouwalbums

HANDGEMAAKTE TROUWALBUMS

Puur vakmanschap

 • Hoogwaardige en duurzame materialen voor generatielange herinneringen.
 • Naadloos openvallende bladen dankzij lay-flat techniek
 • Foto’s over de hele breedte met echt fotopapier (Fuji Crystal HD)
 • Extra dikke harde bladen (3mm), 
 • Tot 30 bladen dik (60 bladzijden - ongeveer 200 foto's).
 • Uitvoerige kleurkeuze voor zowel binnen- als buitenkant van jullie trouwalbum.
 • Jullie namen in diepdruk al dan niet gevuld met gouden of zilveren inleg. 
 • Jullie logo in diepdruk op de lederen cover met een gepersonaliseerde stempel.
 • Een luxe albumbox in exact dezelfde uitvoering als jullie album
058 Trouwalbums Met Diepdruk Eigen Logo

PERSONALISEREN HEEFT EEN NIEUWE BETEKENIS

I love details

Veel koppels hebben hun eigen logo of lettertype. Ze gebruiken dat voor menukaartjes, uitnodigen, tafelindelingen en zoveel meer. Waarom zouden jullie het dan niet gebruiken voor jullie album? Persoonlijk hou ik van details. De kleine dingen die zorgen dat we de verwachtingen overstijgen. Het is simpel: stuur het (vectorieel) bestand van jullie logo en het atelier van Mijntrouwfoto.be maakt een persoonlijke stempel van jullie logo. Deze stempel gebruiken we voor de diepdruk van jullie logo op alle covers van jullie albums en albumboxen. Voor zo'n stempel wordt een eenmalige maakprijs van 95 euro aangerekend. Ongeacht het aantal albums dat jullie besteld hebben.

117 Luxe Leder Trouwalbums

DE LUXE ALBUMBOX

Afwerking kent geen grenzen

Elk trouwalbum krijgt een op maat gemaakte luxe albumbox. Zo zijn jullie kostbaarste herinneringen beschermt voor het leven. Deze albumbox krijgt exact dezelfde afwerking als jullie trouwalbum: van dezelfde kleuren en materialen tot en met de diepdruk van jullie logo of namen. En indien gewenst kan deze diepdruk kosteloos opgevuld worden met goud of zilver.

Dit zijn maar enkele van de vele kwaliteiten die van jullie trouwalbum iets heel bijzonders maakt. De trouwalbums van Mijntrouwfoto.be horen bij de top van wat er op dit moment op de markt te vinden is.

064 Little Love Books

LITTLE LOVE BOOKS

Dezelfde grote emoties in een kleiner formaat

Ouderboekjes of Little Love Books zijn razend populair. Vanwaar komt deze trend? Meer en meer bestaan families uit samengestelde gezinnen. En wie wil er geen herinnering aan jullie grote dag? Little Love Books zijn hét ideale cadeau om jullie (schoon)ouders mee in de bloemetjes te zetten. Alleen al maar omdat ze op dezelfde manier afgewerkt worden als jullie groot album. Bovendien komen ze eveneens in een op maat gemaakte albumbox. Exact zoals die van jullie. Beschikbaar in de luxe leder of lovely linnen uitvoering.