Trouwfoto's op USB stick

Jullie trouwfoto's worden afgeleverd op een stijlvolle USB stick. Op deze mooie houten USB-stick staan jullie trouwfoto's in hoge en lage resolutie. De USB stick heeft het formaat van een kredietkaart. Jullie kunnen hem dus makkelijk meenemen in jullie portefeuille. Zo hebben jullie hem overal bij de hand.

Usb Stick 01

I LOVE DETAILS

Van de grootste emoties tot de kleinste details.

Jullie huwelijksfeest hebben jullie met de grootste zorg voorbereid. Daarom geef ik er graag de juiste aandacht aan. Tot in de kleinste details. Zodra jullie reportage afgewerkt is, stuur ik jullie een download-link en exporteer ik jullie bestanden naar een USB stick. Deze stijlvolle houten USB stick wordt opgestuurd in een gepersonaliseerd envelopje. Per post. Heerlijk old-school. Zo hebben jullie iets extra om naar uit te kijken. Want enkel een download-link vind ik nogal onpersoonlijk. En wees gerust, deze houten USB stick draagt een FSC label en is dus ecologisch verantwoord.

WIST JE DAT...

Ik lang gezocht heb naar de juiste drager voor jullie waardevolle foto's?

In een ver verleden waren er DVD's. Maar die geraakten meer dan eens verloren of vergeten in een computer van het koppel of de entourage. Met als gevolg een paniektelefoontje van een bruid die haar trouwfoto's kwijt was. Toen schakelde ik over naar USB sticks. Helaas werden die hele kleine praktische USB sticks evenzeer vergeten of verloren. Ik ben op zoek gegaan naar de juiste USB stick. Met als resultaat dit houten stijlvolle exemplaar. Deze stick heeft bovendien het formaat van een kredietkaart. Te groot om te vergeten uit de computer te halen, maar klein genoeg om in jullie portefeuille te steken. Zo hebben jullie jullie trouwfoto's overal bij de hand.

NEEM VOLDOENDE BACK UPS

Jullie mooiste herinneringen zijn onvervangbaar.

Als ik naar huis rij na een huwelijksfeest is dat altijd met een bang hart. Omdat ik op dat moment de enige persoon ter wereld ben die jullie trouwfoto's bezit. Een enorme verantwoordelijkheid. Op jullie huwelijksfeest neem ik meestal een back-up van mijn camera op mijn MacBook Pro. En eens thuisgekomen neem ik een kopie op mijn iMac. Zo bang ben ik om jullie kostbare herinneringen te verliezen. Na aflevering van jullie huwelijksreportage hou ik voor de zekerheid 6 maanden lang de afgewerkte reportage bij. Neem in deze tijd dus zeker voldoende back-ups, zodat jullie voor altijd jullie mooiste herinneringen kunnen herbeleven.

Jullie trouwfoto's van USB stick tot de uitvergroting in jullie interieur.