Uitvergroting van jullie trouwfoto

Een uitvergroting van jullie trouwfoto is samen met jullie trouwalbum één van de weinige tastbare herinneringen van jullie huwelijksfeest. Bovendien is het persoonlijk, decoratief en een echte eye-catcher die jullie meteen terug brengt naar die onvergetelijke dag. Happy places!

Uitvergroting Foto 02

PERSONAL WALL ART

It's all about you.

Een uitvergroting kleedt gelijk welke ruimte onmiddellijk aan. Het is niet alleen decoratief maar is dikwijls ook de eye-catcher in jullie interieur. Het straalt iets chique en artistiek uit. Zeker als het thema persoonlijk is zoals jullie huwelijk.

UNIEK NET ZOALS JULLIE

Be younique!

Uiteraard kan je in zowat elke meubelwinkel een uitvergroting op posterformaat en zelfs op glas kopen maar heel origineel is dat niet. Waarschijnlijk hebben honderden andere mensen dezelfde foto in hun living hangen. Maar jullie uitvergroting van jullie trouwfoto is one of a kind. Uniek, net zoals jullie.

ONTDEK DE VELE MOGELIJKHEDEN

Bovendien is niet alleen de uitvergroting van jullie trouwfoto uniek. Ook de afwerking en het formaat. Zoals jullie op deze foto kunnen zien werd de foto aangepast aan het  interieur. Vooral blauw en goud werd in de finale bewerking van de foto toegevoegd. Maatwerk in lijn met jullie interieur. En natuurlijk kunnen jullie de uitvergroting tot op de centimeter bestellen. Kom gerust de vele mogelijkheden bespreken.

Droom weg van de trouwfoto's die andere koppels gebruikten voor hun personal wall art: