Trouwfotograaf Brasschaat

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Brasschaat? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en woon niet ver van Brasschaat. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Bovendien vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk dat ik foto's maak die ik geloof. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

TROUWFOTOGRAAF IN BRASSCHAAT

Deze keer was ik trouwfotograaf in Brasschaat. Voor Stephanie & Erik was ik niet enkel trouwfotograaf maar ook een beetje hun consulent. Ik bracht niet alleen mijn vaste make-up artist Elke Willemen mee maar raadde hun ook mijn favoriete wedding designer aan. Ze lieten hun droom waarmaken door Sylvie Van Onsem van A Touch Of White. Sylvie toverde een boomkwekerij om tot een stijlvolle groene oase van rust. Het was een geweldig leuke dag met een geweldig leuk koppel.

Benieuwd naar de trouwreportage van Stephanie & Erik?

JULLIE VERHAAL 

Jullie trouwreportage gaat niet enkel over fantastische foto's, het gaat vooral over jullie persoonlijke verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.