Little Love Books

Little Love Books of ouderboekjes zijn de mini versies van jullie trouwalbum die veel koppels cadeau doen aan hun ouders, gootouders of getuigen. Veel familieleden en vrienden hebben graag een persoonlijke herinnering aan jullie grote dag. Daarom zijn Little Love Books hét ideale cadeau om jullie geliefden mee in de bloemetjes te zetten.

Little Love Books 006

PERSOONLIJK CADEAU

Jullie huwelijksfeest is iets persoonlijk en intiem. Het is een grote dag waar niet alleen jullie maar ook jullie ouders, familie en vrienden naar toe geleefd hebben. Daarom kiezen veel koppels ervoor om hun geliefden te bedanken met een persoonlijk en uniek cadeau: Little Love Books. Ze worden meestal samen met jullie album besteld maar ook tijdens de eindejaarsperiode zijn deze mini trouwalbums enorm populair. Er is een minimum afname van 2 maar uiteraard kunnen er altijd meerdere bijbesteld worden.

Little Love Books 010

DEZELFDE LUXUEUZE UITVOERING

Dezelfde grote emoties in een kleiner formaat. De Little Love Books worden op exact dezelfde manier afgewerkt als jullie trouwalbum. Van dezelfde duurzame materialen, dikke fotoplaten en kleurkeuzes, tot de albumbox met jullie eigen gepersonaliseerd logo. Net zoals jullie trouwalbum zien ze er luxueus en exclusief uit. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de Little Love Books toch in andere kleuren te bestellen. Zonder meerprijs. Zo zijn jullie zeker dat de kleuren perfect bij jullie geliefden passen.

EXTRA VOORDEEL

Een extra voordeel is dat de ontwerpkosten en verzendkosten al gedekt zijn door de bestelling van jullie eigen trouwalbum. Daardoor is de prijs voor de Little Love Books een stuk voordeliger. Jullie krijgen dus veel trouwalbums voor jullie geld. Het verbaast jullie dan waarschijnlijk ook niet waarom deze nice-to-haves zo ontzettend populair zijn. Willen jullie tijdens de eindejaarsperiode niet meer op zoek moeten gaan naar een geschikt cadeau? Bestel ze dan nu samen jullie eigen album.

TIP: Verras je familie en vrienden met deze luxueuze mini trouwalbums!