Huwelijksfotograaf Zemst

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Zemst? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon zoals jullie ook in Zemst, misschien wel om de hoek. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie huwelijksfotograaf. De koffie staat al klaar;-)

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.

FOTOSTUDIO IN ZEMST

Kom eens een kijkje nemen in mijn fotostudio hier in Zemst. Tenslotte zijn we buren. Ver rijden moeten jullie dus al zeker niet doen. Maak het jullie gemakkelijk, drink een koffietje en doe inspiratie op in de vele luxe trouwalbums die hier voor jullie klaar liggen. Stel gerust al jullie vragen, of bespreek uitvoerig jullie huwelijkswensen. En ja hoor, een eerste kennismaking is steeds vrijblijvend. Ik ben zeer nieuwsgierig naar wie jullie zijn!

Willen jullie graag vrijblijvend kennismaken?