Huwelijksfotograaf Brasschaat

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Brasschaat? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon niet ver van Brasschaat. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zien jullie hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN BRASSCHAAT

Deze keer was ik huwelijksfotograaf in Brasschaat. Voor Stephanie & Erik was ik niet enkel huwelijksfotograaf maar ook een beetje hun consulent. Ik bracht niet alleen mijn vaste make-up artist Elke Willemen mee maar raadde hun ook mijn favoriete wedding designer aan. Ze lieten hun droom waarmaken door Sylvie Van Onsem van A Touch Of White. Sylvie toverde een boomkwekerij om tot een stijlvolle groene oase van rust. Het was een geweldig leuke dag met een geweldig leuk koppel.

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Stephanie & Erik?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Stephanie & Erik op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.