Hoeveel trouwfoto's maakt een trouwfotograaf

Hoeveel trouwfoto's maakt een trouwfotograafEr zijn grote verschillen in het aantal foto's dat huwelijksfotografen beloven bij het maken van een trouwreportage. Laat jullie vooral niet misleiden door grote getallen. Gemiddeld lever ik een 400-tal trouwfoto's af per trouwreportage van een volledig huwelijksfeest. Unieke foto's. Geen dubbele. Grondig afgewerkt en netjes genummerd op een stijlvolle houten USB-stick.

Hoeveel Trouwfotos Maakt Een Trouwfotograaf

NOOIT EEN VAST AANTAL

Het aantal trouwfoto's dat jullie krijgen is afhankelijk van hoe jullie grote dag eruit ziet. Trouwen jullie intiem, of hebben jullie 250 genodigden op de gastenlijst staan? Hebben jullie geen (kerkelijke) ceremonie, of zijn jullie al burgerlijk getrouwd? Zijn er veel vrienden met leuke verrassingen? Zo'n keuze's hebben een impact op het aantal foto's dat jullie mogen verwachten. Maar wees gerust: ik zorg ervoor dat jullie verhaal volledig vereeuwigd wordt. Van de grootste emoties tot de kleinste details.

1 OP DE 6 FOTO'S

Ik maak gemiddeld tussen de 2000 en 3000 beelden per huwelijk. Uiteraard krijgen jullie enkel de selectie te zien. Het gaat altijd om de juiste emotie, het juiste licht en het juiste moment. Amper 1 op de 6 beelden haalt het. De eerste beelden zijn meestal niet perfect en er worden vaak dubbele beelden gemaakt. Zeker bij groepsfoto's. Zo kunnen jullie zeker zijn dat er niemand met de ogen toe op de foto staat.

Laat jullie niet misleiden door fotografen die een groot aantal foto's beloven. Meestal zijn het dubbele beelden waar jullie weinig meerwaarde aan hebben.

MIJN CAMERA

Ik kies ervoor om altijd met de beste en laatste nieuwe camera van Nikon te werken. Dan ben ik zeker dat ik mijn klanten de beste technische kwaliteit aanbied. Mijn huidige camera is het vlaggenschip van Nikon: de Nikon D6. Ondanks zijn hoge prijs (7000 euro - zonder lens), wordt hij sowieso na 4 jaar vervangen. Het up-to-date houden van camera's, computers, software, filmlicht en de website is een constante en dure investering. Maar ik kan met enige fierheid zeggen: het kan niet beter.

Benieuwd naar hoe jullie trouwfoto's worden afgeleverd?