Trouwfotograaf Vlaams Brabant

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Vlaams Brabant? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf, kom uit Vlaams Brabant en woon in Hofstade. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Bovendien vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk dat ik foto's maak die ik geloof. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

TROUWFOTOGRAAF IN VLAAMS BRABANT

Voor deze trouwfotograaf uit Vlaams Brabant was dit een thuismatch. Amina & Steven waren een plezier om te fotograferen. Ik neem graag mijn tijd voor een verlovingsreportage. Elk koppel is uniek, dat maakt mijn job als trouwfotograaf zo boeiend. Ik probeer mee te denken met het koppel. Amina houdt van retro en romantiek, maar heeft dankzij Steven net de liefde voor motorrijden ontdekt. Steven kan als consultant van gedaante veranderen in een ware Harleyrijder. Het leek me dus geen slecht idee om met deze 2 leuke stijlen/mensen aan de slag te gaan. Een Amerikaanse truck stop, mooie wolken, een park en een avondzon deden de rest. 3u later en een berg Photoshopwerk zien jullie het resultaat.

Benieuwd naar de verlovingsreportage van Amina & Steven?

JULLIE VERHAAL 

Jullie trouwreportage gaat niet enkel over fantastische foto's, het gaat vooral over jullie persoonlijke verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.

FOTOSTUDIO 

Kom eens een kijkje nemen in mijn fotostudio hier in Hofstade, op de rand van Vlaams Brabant, net naast Mechelen. Ver rijden moeten jullie waarschijnlijk niet doen. Maak het jullie gemakkelijk, drink een koffietje en doe inspiratie op in de vele luxe trouwalbums die hier voor jullie klaar liggen. Stel gerust al jullie vragen, of bespreek uitvoerig jullie huwelijkswensen. En ja hoor, een eerste kennismaking is steeds vrijblijvend. Ik ben zeer nieuwsgierig naar wie jullie zijn!

Willen jullie graag vrijblijvend kennismaken?