Trouwfotograaf Vlaams Brabant

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Vlaams Brabant? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf, kom uit Vlaams Brabant en woon in Hofstade. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de trouwfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

TROUWFOTOGRAAF IN VLAAMS BRABANT

Voor deze trouwfotograaf uit Vlaams Brabant was dit een thuismatch. Amina & Steven waren een plezier om te fotograferen. Ik neem graag mijn tijd voor een verlovingsreportage. Elk koppel is uniek, dat maakt mijn job als trouwfotograaf zo boeiend. Ik probeer mee te denken met het koppel. Amina houdt van retro en romantiek, maar heeft dankzij Steven net de liefde voor motorrijden ontdekt. Steven kan als consultant van gedaante veranderen in een ware Harleyrijder. Het leek me dus geen slecht idee om met deze 2 leuke stijlen/mensen aan de slag te gaan. Een Amerikaanse truck stop, mooie wolken, een park en een avondzon deden de rest. 3u later en een berg Photoshopwerk zien jullie het resultaat.

Benieuwd naar de verlovingsreportage van Amina & Steven?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Amina & Steven op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.