Trouwfotograaf Gent

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Gent? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en kom graag bij jullie op bezoek in Gent. In Vlaanderen reken ik bovendien geen verplaatsingskosten aan. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Bovendien vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk dat ik foto's maak die ik geloof. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

TROUWFOTOGRAAF IN GENT

In de oude romantische stad Gent krijg je als trouwfotograaf een overvloed aan inspiratie. Iris & Stefan hebben beiden hun hart verloren aan Gent. Ze wonen, werken en leven in hun stad. Ze kochten er zelfs recent in het centrum hun droomhuis. Voor de privé shoot had Iris een route uitgestippeld met enkele van de meer en minder bekende plekjes in Gent. Ze sloten hun shoot af met een romantische boottocht met hun tweetjes over de leien in de oude binnenstad. Voor hun avondfeest legden ze aan in De Oude Vismijn waar hun vrienden & familie hen opwachtten voor een fantastisch avondfeest.

Zijn jullie benieuwd naar de trouwreportage van Iris & Stefan?

JULLIE VERHAAL 

Jullie trouwreportage gaat niet enkel over fantastische foto's, het gaat vooral over jullie persoonlijke verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.