Trouwfotograaf Brugge

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Brugge? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en ben dikwijls aan het werk in Brugge. In Vlaanderen reken ik bovendien geen verplaatsingskosten aan. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de trouwfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

TROUWFOTOGRAAF IN BRUGGE

Trouwfotograaf in Brugge, hoe leuk is dat! Een trouwfotograaf voelt zich op de feesten van wedding designer Sylvie Van Onsem (A Touch Of White) steevast als een vis in het water. Alles is tot in de puntjes geregeld en overal waar je kijkt mooie beelden en accenten. De locatie (La Brugeoise), de bloemen, het licht, de sfeer, de tafeldecoratie… Om het met de woorden van Sinatra te zeggen: “What swell party this is!”

Benieuwd naar de trouwreportage in Brugge van Anne-Sophie & Christophe?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Anne-Sophie & Christophe op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.