Trouwfotograaf Brugge

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Brugge? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en ben dikwijls aan het werk in Brugge. In Vlaanderen reken ik bovendien geen verplaatsingskosten aan. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Bovendien vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk dat ik foto's maak die ik geloof. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

TROUWFOTOGRAAF IN BRUGGE

Trouwfotograaf in Brugge, hoe leuk is dat! Een trouwfotograaf voelt zich op de feesten van weddingdesigner Sylvie Van Onsem van A Touch Of White steevast als een vis in het water. Alles is tot in de puntjes geregeld en overal waar je kijkt mooie beelden en accenten. Al moeten we zeggen dat de exclusieve locatie La Brugeoise hier ook wel iets mee te maken had. Om het met de woorden van Sinatra samen te vatten: “What a swell party this is!”

Benieuwd naar de trouwreportage in Brugge van Anne-Sophie & Christophe?

JULLIE VERHAAL 

Jullie trouwreportage gaat niet enkel over fantastische foto's, het gaat vooral over jullie persoonlijke verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.