Trouwfotograaf Antwerpen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Antwerpen? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en woon nabij Antwerpen. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de trouwfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

TROUWFOTOGRAAF IN ANTWERPEN

In Antwerpen kom je als trouwfotograaf gemakkelijk fotogenieke plekjes tegen. Shana & Kenny zijn allebei zeer romantisch. Ze kozen in de eerste plaats voor een tijdloze fotoshoot in het groen. Shana is bovendien dol op paardrijden. Het sprak dan ook voor zich om haar paard bij hun fotoshoot te betrekken. Dit leverde ongelooflijk mooie beelden op. Vooral dat ene beeld, waar de bruid het paard kust. En jawel, beiden hebben hun ogen toe. Ik hou zo ontzettend veel van échte beelden.

Benieuwd naar de trouwreportage van Shana & Kenny?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Stephanie & Erik op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.