Trouwfotograaf Antwerpen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Antwerpen? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en woon nabij Antwerpen. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Bovendien vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk dat ik foto's maak die ik geloof. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

TROUWFOTOGRAAF IN ANTWERPEN

In Antwerpen kom je als trouwfotograaf gemakkelijk fotogenieke plekjes tegen. Shana & Kenny zijn allebei zeer romantisch. Ze kozen in de eerste plaats voor een tijdloze fotoshoot in het groen. Shana is bovendien dol op paardrijden. Het sprak dan ook voor zich om haar paard bij hun fotoshoot te betrekken. Dit leverde ongelooflijk mooie beelden op. Vooral dat ene beeld, waar de bruid het paard kust. En jawel, beiden hebben hun ogen toe. Ik hou zo ontzettend veel van échte beelden.

Benieuwd naar de trouwreportage van Shana & Kenny?

JULLIE VERHAAL 

Jullie trouwreportage gaat niet enkel over fantastische foto's, het gaat vooral over jullie persoonlijke verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.