Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in West-Vlaanderen? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en fotografeer dikwijls in West-Vlaanderen. Bovendien reken ik geen verplaatsingskosten aan in heel Vlaanderen & Brussel. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN WEST VLAANDEREN

Ik was alweer de huwelijksfotograaf voor Sarah & Dave maar deze keer in West-Vlaanderen. Bijna een jaar geleden had ik als huwelijksfotograaf het geluk om hun verlovingsreportage te mogen maken (zie verlovingsreportages: 'Real Retro'). Sarah & Dave zijn niet alleen een fotogeniek koppel, ze zijn ook nog eens tot in de puntjes voorbereid. Dat wist ik al van bij de vorige shoot. Van een prachtige bruidsjurk, een mooie 60's Porsche, leuke fotolocaties tot en met een zeer geslaagd vrouwelijk jazz trio. Het was 'A Touch Of Gatsby'. Leuk!

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage van Sarah & Dave?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Sarah & Dave op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.