Huwelijksfotograaf Sint-Martens-Latem

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Sint-Martens-Latem? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ben beschikbaar in Sint-Martens-Latem. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN SINT-MARTENS-LATEM

Deze huwelijksfotograaf was in Sint-Martens-Latem voor Annelies & Jelle. Ze zijn een fantastisch koppel. Een huwelijksfotograaf kan een level hoger schakelen als het koppel er ook echt zin in heeft. Ze zagen de personal shoot niet als een verplicht nummertje, maar ze wilden écht geweldige trouwfoto’s. Da’s leuk! Dan kan ik het niveau van high end foto-opdrachten opzoeken. Annelies voelde zich voor de lens als een vis in het water. De fotoreeks waarbij ze op haar eigen kleed ligt vind ik persoonlijk schitterend. Het is een perfect één-tweetje tussen het model en de fotograaf.

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Annelies & Jelle?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.