Huwelijksfotograaf Oostende

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Oostende? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en kom met veel plezier naar Oostende. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zien jullie hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN OOSTENDE

Ik was de huwelijksfotograaf in Oostende voor Sarah & Dave. Echter niet voor hun huwelijk maar wel voor hun verlovingsreportage. Het was zo fijn om hun verlovingsreportage te mogen verzorgen. Als huwelijksfotograaf heb je helaas zelden de middelen zoals je die op pakweg een mode of pub shoot hebt. Maar dat was buiten de geweldige Sarah gerekend. Haar kapsel, haar make up, de kleren die ze bij had (jawel, verschillende outfits), en de perfect gekozen locatie (café Den Artiest in Oostende) duwde mijn goesting en creativiteit tot leuke hoogte. Een echte retro chique fotoshoot werd het. 

Benieuwd naar de verlovingsreportage van Sarah & Dave?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Sarah & Dave op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.