Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ben beschikbaar in heel Oost-Vlaanderen. Bovendien reken ik geen verplaatsingskosten aan in Vlaanderen. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Net zoals de meeste mensen hou ik niet van poseren. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN OOST-VLAANDEREN

Deze keer was ik huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen voor Kimberley & Xavier. Als iets me na zoveel huwelijksfeesten nog steeds ontroert als huwelijksfotograaf, is het wel het moment waarop het koppel elkaars trouwgeloften voorleest. Een tuinceremonie zoals dat van Kimberley en Xavier leent hier zich uitstekend toe. Vaak hebben koppels de grootste stress om dit intieme tekstje voor te lezen. Met de jaren heb ik het geheim van zo’n geslaagde gelofte ontdekt. Het maakt niet uit hoe goed je zo’n tekst wil brengen. Het werkt áltijd, als het maar persoonlijk en oprecht is. De tuinceremonie van Kimberley en Xavier zal me om die reden altijd bijblijven.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage van Kimberley & Xavier?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Kimberley & Xavier op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.