Huwelijksfotograaf Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en maak vaak huwelijksreportages in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie vanjullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Net zoals de meeste mensen hou ik niet van poseren. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER 

Ik ben graag huwelijksfotograaf in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Er zijn zo van die plekjes waar je je als huwelijksfotograaf als een kind in een speelgoedwinkel waant. De wintertuin van het Ursulineninstituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver dichtbij Mechelen is zo’n plek. Jessie & Jeroen konden geen betere plek kiezen om hun trouwfoto’s te maken. Deze verborgen parel van de art nouveau heeft zoveel leuke settings onder één dak dat het niet voor niets een locatie is die veel voor fashion shoots en magazines gebruikt wordt. Bovendien is het een ideale locatie voor alle weersomstandigheden. Wat de naam niet doet vermoeden is dat het merendeel van deze locatie overdekt is. Het is een kloostercomplex met o.a. een kerk, school, refters, concertzaal, bibliotheek en zelfs een authentieke pianogalerij.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage van Jessie & Jeroen?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Jessie & Jeroen op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.