Huwelijksfotograaf Limburg

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Limburg? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ben beschikbaar in heel Limburg. Bovendien reken ik geen verplaatsingskosten aan in Vlaanderen. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Net zoals de meeste mensen hou ik niet van poseren. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN LIMBURG

Het was fijn om hun huwelijksfotograaf in Limburg te zijn. Want ze bestaan: een huwelijk waarbij je als huwelijksfotograaf je job kunt doen ‘as-easy-as-a-walk-in-the-park’. Cecilia & Stijn hadden hun huiswerk perfect gemaakt. No stress. De bruidsmeisjes in dezelfde outfit, fijne locaties voor hun personal shoot, een prima timing, and last but not least:  een locatie voor hun huwelijksceremonie en avondfeest waar ik zeer graag kom. Het Paterspand. Een overdekte Kloostertuin waar oude glorie en moderne architectuur samensmelten tot een decor met veel grandeur. Kortom, het was gewoon ‘A Perfect Day’.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage Cecilia & Stijn?

Huwelijksfotograaf Mijntrouwfoto

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Cecilia & Stijn op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.