Huwelijksfotograaf Leuven

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Leuven? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon dicht bij Leuven. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zien jullie hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN LEUVEN

In de regio van Leuven kom je als huwelijksfotograaf makkelijk fotogenieke plekjes tegen. Maar het hoeft niet altijd een uitgesproken locatie te zijn voor een geslaagde foto. Soms heb je niet meer nodig dan een lege baan, een staalblauwe hemel met mooie wolken en een verliefd koppel. De dag vloog voorbij met het vrolijke koppel Steffi & Jelle. Happy times it was!

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Steffi & Jelle?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.