Huwelijksfotograaf Kortrijk

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Kortrijk? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ben beschikbaar in Kortrijk, heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN KORTRIJK

Als huwelijksfotograaf in Kortrijk voor Annelien & Benoit was ik zeer benieuwd naar de locaties die het koppel hadden uitgekozen voor hun personal shoot. Bij dit charmante koppel waren die er ‘boenk’ op. Voor de buitenfoto’s kozen ze een privépark net over de Franse grens. Een verlaten houten hutje temidden van het park gaf me onmiddellijk een ‘Scandinavian Romance’ gevoel. Daarnaast hadden ze voor de binnenlocatie een restaurant gekozen. Dat is altijd een gewaagde gok. Soms kan je nauwelijks mooie neutrale beelden maken in een restaurant (=vaak té restaurant). Maar dit restaurant was prima gescout: alleen al de 5 meter lange kristallen luster in de hal was een perfecte eyecatcher.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage van Annelien & Benoit?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Annelien & Benoit op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.