Huwelijksfotograaf Gent

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Gent? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ik kom graag bij jullie op bezoek in Gent. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Net zoals de meeste mensen hou ik niet van poseren. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN GENT

In de oude romantische stad Gent krijg je als huwelijksfotograaf een overvloed aan inspiratie. Iris & Stefan hebben beiden hun hart verloren aan Gent. Ze wonen, werken en leven in hun stad. Ze kochten er zelfs recent in het centrum hun droomhuis. Voor de privé shoot had Iris een route uitgestippeld met enkele van de meer en minder bekende plekjes in Gent. Ze sloten hun shoot af met een romantische boottocht met hun tweetjes over de leien in de oude binnenstad. Voor hun avondfeest legden ze aan in De Oude Vismijn waar hun vrienden & familie hen opwachtten voor een fantastisch avondfeest.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage van Iris & Stefan?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Iris & Stefan op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.