Huwelijksfotograaf Brussel

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Brussel? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon nabij Brussel. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Net zoals de meeste mensen hou ik niet van poseren. Daarom wil ik zeker geen geforceerde trouwfoto’s. Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde!

Ik haat poseren, daarom toon ik liever een foto van mijn kat.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN BRUSSEL

Als huwelijksfotograaf is Brussel een geschenk. Er zijn zoveel mooie plekjes in onze hoofdstad. Het verbaast me dan ook niet dat Sanne & Seppe er trouwfoto’s wilden maken. Sanne is Radio1 presentatrice bij de VRT en woont samen met Seppe in de buurt van Koekelberg. Vanop hun terras hebben ze een uitzicht over de stad dat doet denken aan een filmdecor van een romantische feel good movie. Ze wonen & werken in Brussel. Hun band is zo groot met hun stad dat ze deze liefde voor Brussel vanzelfsprekend mee op de foto wilden. 

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Sanne & Seppe?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Lees gerust de fijne ervaringen en mooie reviews die enthousiaste koppels zoals Sanne & Seppe op Google en op mijn website willen delen met jullie. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.