Huwelijksfotograaf Aartselaar

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Aartselaar? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon dicht bij Aartselaar. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN AARTSELAAR

Ik was huwelijksfotograaf in Aartselaar voor miss België finaliste Karen Sergeant en wielrenner Bjorn Leukemans. Karen & Bjorn huwden in Aartselaar. Ze kozen bewust voor de maand september. Als trouwfotograaf ben ik ook een bijzondere fan van de maand september en de herfst in het algemeen. Je hebt minder kans op een hittegolf, de kleuren zijn mooi en je hebt het perfecte licht: een lage zon die lang blijft hangen. Ideaal voor een romantische trouwreportage.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage Karen & Bjorn?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.