Bridal Boudoir

Meer en meer bruiden kiezen voor een bridal boudoir shoot. Veel bruiden willen op hun trouwdag al enkele foto's in hun sexy bruidslingerie, maar sommige kiezen ervoor om deze love shoot op voorhand of achteraf te doen. Om hun verloofde mee te verrassen, om meer zelfvertrouwen te krijgen, of gewoon omdat ze zich goed in hun vel voelen en dat moment graag door een professional laten vastleggen.

Bridal Boudoir 01

VOOR JE PARTNER

Als man zal ik het zeker niet tegenspreken: stijlvolle sexy foto's van je aanstaande vrouw krijgen is uiteraard een topcadeau! De dag van jullie huwelijk is dan ook hét ideaal moment om als bruid even een half uurtje de focus op je sexy zelf te leggen. Het is de dag dat je er meestal in topvorm uitziet: je make-up, je haar, je schoenen, je lingerie... Dat beloofd een bridal boudoir fotoreeks om te koesteren voor het leven.

VOOR JEZELF

Ook voor jezelf kan ik je een professionele boudoir shoot zeker aanbevelen. Als fotograaf merk ik dat vrouwen er echt van genieten, zelfzekerder worden, en zich bewust worden van hun eigen schoonheid of sexiness. Ik raad elke vrouw aan om het toch zeker 1 keer in hun leven eens te proberen. Het is toch alleen maar fijn om de allerbeste versie van jezelf te kunnen showen?

SPANNEND...

Natuurlijk is iedereen wel een beetje onzeker en onwennig. Tenslotte zijn weinig vrouwen professioneel model. Maar die twijfels zijn overbodig. Je wordt in de watten gelegd door professionals die maar 1 doel hebben: jou zo stunning mogelijk op de foto vastleggen. Van de make-up en de haarstyling tot de fotograaf die met de juiste expertise de shoot helemaal aan jou aanpast.

Benieuwd naar de prijzen voor een bridal boudoir shoot?

Inspirerende Trouwreportages