Trouwfoto's miss België finaliste Karen Sergeant

Ik was vereerd toen ik vernam dat Mijntrouwfoto.be de trouwfoto's van miss België finaliste Karen Sergeant en wielrenner Bjorn Leukemans mocht maken. Het was op een mooie, zwoele, nazomerse dag in september van het jaar 2016 dat ik hun huwelijksfotograaf was.

DE TROUWREPORTAGE

Het is uiteraard bijzonder prettig om met een miss België finaliste als Karen foto's te mogen maken. Om tal van redenen: omdat Karen Sergeant een aangename verschijning is, omdat ze gewoon is om voor een camera te staan, maar vooral omdat Karen zo'n rustige en oprecht lieve Vrouw is. Karen & Bjorn huwden in Abdij Hof Van Nazareth in Lier. Ze kozen bewust voor de maand september. Als huwelijksfotograaf ben ik ook een bijzondere fan van de maand september. Je hebt minder kans op een hittegolf, de kleuren zijn mooi en je hebt het licht bij uitstek: een lage zon die lang blijft hangen. Ideaal voor een romantische trouwreportage.

Benieuwd naar de volledige reportage van Karen & Bjorn?

DE HUWELIJKSFOTOGRAAF

Bjorn Leukemans & Karen Sergeant zijn een bijzonder charmant en fotogeniek koppel. De dag vloog voorbij. Als huwelijksfotograaf is het huwelijksfeest zoveel leuker als je een goede klik hebt met het koppel. En dat gevoel was wederzijds: zij waren onmiddellijk fan van mijn portfolio. Het was voor hen dan ook een logische keuze om met Mijntrouwfoto.be in zee te gaan.

Wil je weten wie hun huwelijksfotograaf was?