Trouwfotograaf Brussel

Gefeliciteerd met jullie verloving! Op zoek naar een trouwfotograaf in Brussel? Gevonden! Ik ben trouwfotograaf en woon nabij Brussel. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van jullie trouwfotograaf.

TROUWFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de trouwfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

TROUWFOTOGRAAF IN BRUSSEL

Als trouwfotograaf is Brussel een geschenk. Er zijn zoveel mooie plekjes in onze hoofdstad. Het verbaast me dan ook niet dat Sanne & Seppe er trouwfoto’s wilden maken. Sanne is Radio1 presentatrice bij de VRT en woont samen met Seppe in de buurt van Koekelberg. Vanop hun terras hebben ze een uitzicht over de stad dat doet denken aan een filmdecor van een romantische feel good movie. Ze wonen & werken in Brussel. Hun band is zo groot met hun stad dat ze deze liefde voor Brussel vanzelfsprekend mee op de foto wilden. 

Benieuwd naar de trouwreportage van Sanne & Seppe?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als trouwfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.