Trouwen tijdens Coronacrisis: 3 tips

Veel koppels gaan of gingen trouwen tijdens de Coronacrisis. Covid-19 heeft ons hele leven overhoop gehaald. Uitstellen of niet uitstellen? Geen nood, jullie zijn niet alleen. Om de stress een beetje te verlichten geeft deze huwelijksfotograaf jullie graag deze 3-tips:

Trouwen Tijdens Corona 01

TIP 1:

TROUWEN IN 2020

Hebben jullie een trouwdatum gekozen in 2020 en kiezen jullie voor de zekerheid om hem te uit te stellen naar later dit jaar? Dan zijn er leuke alternatieven! Daar veel feestzalen (en huwelijksfotografen) niet meer beschikbaar zijn op zaterdag, geven veel koppels hun voorkeur voor een wedding wednesday, een cocktail wedding op vrijdag, of een sunny sunday brunch. Naast deze creatieve oplossing is er het extra voordeel dat trouwen op deze dagen vaak voordeliger is. Denk maar aan de gemeentehuizen die geen extra toeslag voor zaterdag aanrekenen of leveranciers die bereid zijn om kortingen te geven. Elke jaar zijn er ook meer en meer koppels die er voor kiezen om hun huwelijksfeest te verplaatsen naar de herfst. Hieronder lezen jullie waarom.

Herfst is de nieuwe zomer.

Trouwen Tijdens Corona 02

TIP 2:

WEES SNEL!

Voor alle koppels die hun huwelijk willen verplaatsen naar 2021: wacht niet te lang! 2021 belooft zeer druk te worden. Daar zijn 2 goede redenen voor. Al van voor de Coronacrisis zagen veel leveranciers dat 2021 sneller volboekt raakte dan andere jaren. Dit komt doordat veel koppels die initieel in het populaire jaar 2020 wilden trouwen, merkte dat er geen beschikbare data meer waren en bijgevolg kiezen om hun dag in 2021 nu al te reserveren. Tel daarbij dat veel huwelijken van 2020 door de Coronacrisis verplaatst worden naar 2021 en je hoeft geen rekenwonder te zijn om te zien dat 2021 snel volboekt zal zijn.

Contacteer jullie huwelijksfotograaf:

Trouwen Tijdens Corona 03

TIP 3:

COMFY SKYPE 

Een huwelijksfotograaf kiezen doe je niet zomaar. Op zo'n belangrijke en intieme gebeurtenis wil je de perfecte huwelijksfotograaf. Die kan je uiteraard niet snel-snel online kiezen. Je moet immers ook zeker zijn dat het 'klikt' met de fotograaf. Maar fysiek afspreken in tijden van de Coronacrisis is niet zo'n goed idee. Een video call met Skype is hier de juiste oplossing voor. Zo kan je je huwelijk uitgebreid bespreken bij een comfy Skype. Bijkomend voordeel: je hoeft er je deur niet voor uit!   

Skypen met jullie huwelijksfotograaf? Klik hieronder: