Professionele Huwelijksfotograaf

Verloofd... De zoektocht naar de juiste huwelijksfotograaf is begonnen. Kunnen jullie ook maar niet kiezen tussen een professionele huwelijksfotograaf, een hobbyist, een beginner of een student? Dan help ik jullie graag bij jullie keuze!

AMATEUR OF PROFESSIONEEL

Natuurlijk zijn er amateurs die evenveel of zelfs meer talent hebben dan een professionele huwelijksfotograaf. Maar denk eens even na over deze vraag: 

Wie heeft er het meeste kans om een olympische medaille te winnen: een amateur die enkele uurtjes per week sport, of een professional die elke dag meer dan 8 uren sport? 

Een professionele fotograaf is elke dag uitsluitend bezig met fotografie. Het is zijn job. Hij heeft meer ervaring en zijn ontwikkeling zal dus ongetwijfeld op een hoger niveau staan dan die van een amateur.

Fantastische momenten verdienen fantastische foto's.

Professionele Huwelijksfotograaf 02

LIEVER PROFESSIONEEL

Zoals de meeste koppels kiezen jullie waarschijnlijk liever een professional dan een amateur of een student. Daar zijn uiteraard veel goede redenen voor. Op jullie bijzondere (en dure) dag willen jullie natuurlijk jullie herinneringen op de beste manier vereeuwigen. Bovendien nemen jullie liever het zekere voor het onzekere en dan zijn jullie bij een ervaren pro aan het juiste adres. Tenslotte heeft niemand zin in het zoveelste horrorverhaal van de verkeerde fotograaf.

Dit horrorverhaal willen jullie echt niet meemaken:

HUWELIJKSFOTOGRAAF HEEFT MAAR 1 KANS

Jullie huwelijksfotograaf heeft maar 1 kans om jullie grote dag zo perfect mogelijk in beeld te brengen. Trouwen doe je meestal maar één keer in je leven. Dus eigenlijk hebben jullie ook maar 1 kans om de juiste huwelijksfotograaf te kiezen. Benut die kans dus ten volle. Een huwelijksfeest is een dure investering. Staar jullie niet teveel blind op alleen maar de prijs van de fotograaf. Want wat voor zin heeft het om een duur kleed te kopen of zoveel aandacht te geven aan leuke details, als je fotograaf kiest die het niet met evenveel zorg kan vereeuwigen? Het is dus belangrijk om de juiste vragen te stellen bij de keuze van jullie huwelijksfotograaf.

Hoe kies je de perfecte huwelijksfotograaf?