In Love

Een verlovingsreportage als romantische start

Een romantische fotoshoot van ongeveer 2 uur op een locatie naar keuze. Ideaal om al eens te wennen aan de trouwfotograaf en de camera. Maar vooral leuke foto’s om te gebruiken voor de save the date kaartjes die jullie naar de genodigden willen sturen. Jullie kunnen de foto’s ook op canvassen printen: als decoratie op jullie huwelijksfeest, of als cadeau voor familie en getuigen op jullie grote dag. Sommige koppels maken er zelfs een gastenboek mee. Zoveel mogelijkheden om jullie trouwfeest een extraatje te geven. Daarom wordt deze Love Shoot steeds meer en meer populair. Willen jullie een voorbeeld zien? Check dan gerust de love shoot 'Real Retro' van Sarah & Dave!

± 2 uren
± 50 foto's
Bewerking op magazine niveau
Verplaatsing in Vlaanderen of Brussel onbeperkt
USB stick met hoge resolutie beelden
€450
02 Huwelijksfotograaf Prijzen

DE 10 BELANGRIJKSTE VRAGEN AAN JULLIE HUWELIJKSFOTOGRAAF

Willen jullie goed voorbereid zijn op jullie huwelijksdag? Dan stellen jullie best deze 10 vragen aan jullie huwelijksfotograaf.

OP ZOEK NAAR DE JUISTE FOTOLOCATIE?

Ik geef jullie graag deze 5 gouden tips mee voor de zoektocht naar een originele fotolocatie voor jullie trouwreportage.

HOE WORDEN JULLIE FOTO'S BEWERKT?

Nabewerking is minstens zo belangrijk als de foto zelf. Overtuig jullie zelf en kijk gerust even hoe een before & after eruit ziet.

HOEVEEL FOTO'S KRIJGEN JULLIE?

Waarom zijn er zo'n grote verschillen in het aantal trouwfoto's dat huwelijksfotografen beloven?