Huwelijksfotograaf Zottegem

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Zottegem? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en fotografeer dikwijls huwelijken in Zottegem. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN ZOTTEGEM

Eza & Phillip wou dat ik hun huwelijksfotograaf in Zottegem werd. Ik was zeer benieuwd naar het huwelijk van dit feestgrage koppel. Wat ging het worden? Een stijlvol huwelijksfeest in een kasteel ergens in Oost-Vlaanderen? Of Vlaamse romantiek op het voetbalveld van een charmant caféploegje? Beiden kon voor Eza & Philip, als het maar ongedwongen en persoonlijk was. Feesten en plezier maken met familie en véél vrienden stonden centraal op hun grote dag.

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Eza & Philip?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Eza & Philip op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.