Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Sint-Niklaas? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en ben beschikbaar in Sint-Niklaas. Bovendien reken ik geen verplaatsingskosten aan in Vlaanderen. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN SINT-NIKLAAS 

Het was dikke fun om huwelijksfotograaf van Elize & Kenneth te mogen zijn. Het was een spontaan en fotogeniek koppel. Deze keer was het te doen in Sint-Niklaas. Elize & Kenneth houden beiden van de natuur en de romantiek. Een fotoshoot met een oldtimer tussen de velden mocht dus zeker niet ontbreken. De huwelijksceremonie vond plaats bij valavond in de gezellige tuin van Domein 't Meersdael in Moerbeke.

Benieuwd naar de huwelijksreportage van Elize & Kenneth?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.