Huwelijksfotograaf Lier

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Lier? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon vlakbij Lier. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

Huwelijksfotograaf Dieter Verbeeck 02

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van Gabriël mijn kat.

Huwelijksfotograaf Lier 023

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN LIER

Ik was huwelijksfotograaf in Lier voor miss België finaliste Karen Sergeant en wielrenner Bjorn Leukemans. Karen & Bjorn huwden in Abdij Hof Van Nazareth in Lier. Ze kozen bewust voor de maand september. Als huwelijksfotograaf ben ik ook een bijzondere fan van de maand september. Je hebt minder kans op een hittegolf, de kleuren zijn mooi en je hebt het licht bij uitstek: een lage zon die lang blijft hangen. Ideaal voor een romantische trouwreportage.

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportage Karen & Bjorn?

Huwelijksfotograaf Mijntrouwfoto

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Karen & Bjorn op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.