Huwelijksfotograaf Lier

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Lier? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en woon een kwartiertje rijden van Lier. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zien jullie hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN LIER

Annelies en Sybren trouwden in Lier, in de schaduw van de Zimmertoren. Het was een hele eer om hun huwelijksfotograaf te mogen zijn! Annelies vond haar trouwfoto's zo belangrijk dat ze er veel tijd en moeite voor over had om er iets bijzonder van te maken. Hun feest ging door in Het Goed Van Gothem tussen de fruitbomen van Haspengouw.

Zijn jullie benieuwd naar de trouwreportage Annelies & Sybren?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Karen & Bjorn op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.