Huwelijksfotograaf Brugge

Allereerst een dikke proficiat met jullie verloving! Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Brugge? Gevonden! Ik ben huwelijksfotograaf en beschikbaar in Brugge. Op deze website vinden jullie alle info, prijzen en voorbeelden van trouwreportages alsook een korte introductie van -misschien wel- jullie huwelijksfotograaf.

HUWELIJKSFOTOGRAAF HAAT POSEREN

De meeste mensen staan niet graag voor de camera. Ik ben zeker geen uitzondering. Poseren vind ik vreselijk. Daarom wil ik net zoals jullie geen trouwfoto’s die enkel zeggen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en toch onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Ik haat poseren, daarom zie je hier een foto van mijn kat Gabriël.

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN BRUGGE

Huwelijksfotograaf in Brugge, hoe leuk is dat! Een trouwfotograaf voelt zich op de feesten van weddingdesigner Sylvie Van Onsem van A Touch Of White steevast als een vis in het water. Alles is tot in de puntjes geregeld en overal waar je kijkt mooie beelden en accenten. Al moeten we zeggen dat de exclusieve locatie La Brugeoise hier ook wel iets mee te maken had. Om het met de woorden van Sinatra samen te vatten: “What a swell party this is!”

Benieuwd naar de huwelijksreportage in Brugge van Anne-Sophie & Christophe?

JULLIE VERHAAL 

Maar het gaat niet enkel over straffe trouwfoto's, het gaat vooral over jullie verhaal. Elk koppel is uniek. Dat maakt mijn job als huwelijksfotograaf erg boeiend. Op de pagina stories vinden jullie enkele van de vele reviews die gelukkige koppels zoals Anne-Sophie & Christophe op de Facebookpagina van Mijntrouwfoto.be achterlieten. Ik ben blij dat ik met mijn talent en werk andere mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik nu al benieuwd naar jullie verhaal.

Jullie verhaal. Van de grootste emoties tot de kleinste details.