Over de trouwfotograaf Dieter Verbeeck - Mijntrouwfoto.be - Genomineerde Huwelijksfotograaf en Trouwreportages
Drie generaties, de bruid, de moeder en de grootmoeder De bruid vormt een hartje met
               haar handen Trouwfoto met een wandelaar en een hondje dat naar het koppel staart
Fantastische momenten verdienen fantastische foto’s.

Huwelijksfotograaf Dieter Verbeeck

Ik ben Dieter Verbeeck, huwelijksfotograaf uit Mechelen. Al meer dan 10 jaar bestaat mijn beroepsleven hoofdzakelijk uit het maken van trouwfoto’s in heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Het is meer dan een passie. Het is als vliegen voor een vogel. Vanzelfsprekend.

HUWELIJKSFOTOGRAAF MET EEN UITGESPROKEN STIJL & VISIE

Jullie trouwdag is persoonlijk en uniek. Waarom zouden jullie trouwfoto’s dat dan ook niet mogen zijn? Want een goede huwelijksfotograaf doet zoveel meer dan zomaar trouwfoto’s maken. Ideeën en creativiteit zijn belangrijk, maar ook compositie, gevoel voor esthetiek en timing voor het juiste moment. Maar bovenal gaat het om stijl. Mijn stijl kan je het best samenvatten met de woorden: spontaan, intiem, filmisch en misschien een tikkeltje eigenwijs.

MEER DAN ALLEEN MAAR EEN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Uiteraard ben ik op de dag van jullie leven er vooral om fantastische foto’s te maken, maar een goede huwelijksfotograaf is vooral ook aangenaam gezelschap. Zelf hou ik ook van vrolijke mensen die sociaal en enthousiast zijn. Die houden van humor, maar met momenten ook discretie weten te waarderen. Daarom zit ik graag eens met jullie samen, zodat we kunnen zien of het ‘klikt’ met jullie huwelijksfotograaf en we meteen jullie huwelijk en wensen uitvoerig kunnen bespreken bij een koffietje.

SPONTANE TROUWFOTO’S MET EEN TWIST

Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Niets is erger dan trouwfoto’s die enkel uitstralen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar echt geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Mijn beste groeten,
Jullie huwelijksfotograaf,

Contacteer me