Wie is jullie huwelijksfotograaf?

Ik ben Dieter Verbeeck, huwelijksfotograaf uit Mechelen. Al meer dan 7 jaar bestaat een groot deel van mijn beroepsleven uit het maken van trouwfoto’s in heel Vlaanderen en ver daarbuiten. Na mijn opleiding aan de filmschool werd ik zelfsandig cameraman voor verschillende productiehuizen en TV stations. Daarnaast was ik ook freelance fotograaf voor magazines en corporates. In 2010 startte ik Mijntrouwfoto.be op. Beelden maken is voor mij meer dan een passie. Het is als vliegen voor een vogel. Vanzelfsprekend.

Geen woorden maar beelden.

Curriculum vitea in 50 seconden

Geen woorden maar beelden. Het is niet voor niets één van de slogans van Mijntrouwfoto.be. Een CV of bio schrijven blijft een vervelende taak. Maar iedereen wil wel graag weten wie er achter de camera staat. 50 seconds. That will do.

Ik neem mezelf niet serieus maar mijn werk wel.

MAKE IT COUNT.

Jullie trouwdag is persoonlijk en uniek. Waarom zouden jullie trouwfoto’s dat dan ook niet mogen zijn? Want een goede huwelijksfotograaf doet zoveel meer dan zomaar trouwfoto’s maken. Compositie, licht, gevoel voor esthetiek en timing voor het juiste moment zijn belangrijk. Maar nog belangrijker zijn ideeën en creativiteit. Foto’s moeten een verhaal vertellen. Jullie verhaal. Als fotograaf gaat het er niet om dat je belangrijke momenten vastlegt, maar vooral hoe je ze vastlegt. Ik maak beelden, geen foto’s. De kernwoorden voor mijn stijl zijn: spontaan, speels, intiem, filmisch en misschien een tikkeltje eigenwijs.

Drie generaties, de bruid, de moeder en de grootmoeder

MEER DAN ALLEEN EEN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Uiteraard ben ik op jullie trouwdag er vooral om fantastische foto’s te maken, maar een goede huwelijksfotograaf moet ook aangenaam gezelschap zijn. Zelf hou ik ook van vrolijke mensen die sociaal en enthousiast zijn, die houden van humor, maar met momenten ook discretie weten te waarderen. Tenslotte stap je als huwelijksfotograaf in iemand zijn of haar leven. Da’s best intiem. Integriteit vind ik dus héél belangrijk. Daarom zit ik graag eens met jullie samen om te zien of het ‘klikt’ en we meteen jullie huwelijk en wensen uitvoerig kunnen bespreken bij een koffietje.
 De bruid vormt een hartje met
                 haar handen

SPONTANE TROUWFOTO’S MET EEN TWIST

Ik neem mezelf niet serieus, maar mijn werk wel. Als huwelijksfotograaf vind ik het belangrijk dat ik beelden maak die ik geloof. Niets is erger dan trouwfoto’s die enkel uitstralen: ”Dit moest ik doen van de huwelijksfotograaf, maar ik voel me hier uiterst ongemakkelijk bij.” Een foto kan alleen maar echt geslaagd zijn als jullie je er zelf goed bij voelen. Een goede balans vinden tussen voldoende initiatief nemen en onopvallend aanwezig zijn, is hierbij zeer cruciaal. En voor de rest? Fantasie en liefde. Veel liefde.

Tot gauw,
Jullie huwelijksfotograaf,

Contacteer me

Trouwfoto met een wandelaar en een hondje dat naar het koppel staart