Trouwalbums

Hartje

Een tastbare herinnering...

Meer dan 9 op de 10 koppels kiezen voor een album. En daar zijn veel goede redenen voor: Een album is zowat de enige tastbare herinnering aan jullie grote dag. Jullie verhaal en fantastische momenten herbeleven in een stijlvol album is zoals een tweede keer jullie huwelijksfeest overdoen.

  • Ontdek de Album Box
Wedding Box

Albums & albumboxes

Afwerking kent geen grenzen. Ik ben er fier op dat Mijntrouwfoto.be de enige is op de markt die zo ver gaat in de afwerking van jullie trouwalbum. Elk album krijgt een op maat gemaakte unieke albumbox .Zo zijn jullie kostbaarste herinneringen beschermt voor het leven. Deze albumbox krijgt exact dezelfde afwerking als jullie album: van dezelfde kleuren en materialen tot en met de diepdruk van jullie logo of namen.

  • Eco Leder Lederen Afwerking
  • LinnenLinnen Afwerking
Eco Leder

Albums met lederen afwerking

Bij de lederen afwerking kunnen jullie de kleuren voor zowel de buiten als de binnenkant kiezen. De binnenkant is uiteraard steeds met linnen afgewerkt. Op de buitenkant staan jullie namen in diepdruk gedrukt. Deze diepdruk kan zonder meerprijs gevuld worden met zilveren of gouden foil.

  • DiepdrukDiepdruk Namen
  • Diepdruk ZilverDiepdruk Namen Zilver
  • Diepdruk GoudDiepdruk Namen Goud
  • Diepdruk StempelDiepdruk Eigen Logo
Linnen

Albums met linnen afwerking

Voor jullie linnen trouwalbum hebben jullie een ruime keuze aan kleuren voor zowel de buiten als de binnenkant van jullie album. Op de voorkant van jullie album worden jullie namen en trouwdatum met de laser in de stof gegraveerd (laser etching). Zoals bij alle albums wordt dit steeds op zowel de voorkant van het trouwalbum, als op de voorkant van de albumbox aangebracht.

Little Love Books

Little Love Books
Ouderboekjes

Dezelfde grote momenten in een kleiner formaat. Emoties deel je in stijl. Verras jullie familie en vrienden met een album dat hun verwachtingen overstijgt. Deze mini versie van jullie trouwalbum komt eveneens met een bijpassende albumbox en wordt volledig op dezelfde manier afgewerkt als jullie trouwalbum. Ze worden steeds per 2 geleverd zodat beiden families of getuigen hun eigen album hebben.